ЗА НАС

КОЗМЕТИЧEН ЦЕНТЪР БЕЛИСИМА ПЛЕВЕН създаден през 2004 г. от фирма ЕТ Саша Ангелова инвестира в най - модерната високотехнологична апаратура на световно равнище, използвайки опита и знанията на водещи производители.

Центърът в лицето на г-жа Ангелова вече 4 години предлага на своите клиенти съвременни терапии за борба с козметичните проблеми на кожата, забавяне на времето т.е. лифтинг процедура, както за лицето, така и за тялото и ръцете, използвайки разработки на най - добрите изследователски институти: GiGi, Dibi, Yon-ka, ACADEMI, Gernetic.

Козметичен център Bellissima е един от най - модерните центрове за красота в град Плевен, предлагащ много широка гама от услуги. В него може да се насладите на масаж на тялото с мед, сол от мъртво море и шоколад. Бамбукова мечта - масаж с бамбук. Получавате тропичен тен само за 20 мин. Арт декорация на маникюр и педикюр. Временни татуировки.

Екипът от висококвалифицирани специалисти, които работят за Вас е обучен по методите на чужди и наши школи.

Ваучер "СРЕБРО" - 50 лв.

Ваучер "ЗЛАТО" - 100 лв.

Ваучер за терапия.

Върни се в началото

НОВО! САЛОН ЗА МЪЖЕ

Цялостна грижа за мъжа, който държи да изглежда перфектно.

Нашето изключително предложение!

При закупуване на пакет от над 10 процедури със срок на валидност три месеца, ползвате отстъпка от 20% от цената на процедурите (програмата) избрани от вас.

ЗА ВРЪЗКА С НАС

  • гр.Плевен
  • ул."Неофит Рилски" 72 Б
  • Телефон: 0888 / 843080
  • Телефон: 0884 / 997277
  • Имейл: sasha.s@abv.bg
  • Имейл: bellissima.s@abv.bg